Megérkezett a világ első színváltós hajfestéke!

Cikk szerzője: viride

Mit szólnál, ha anélkül változna a hajad színe, hogy hozzá sem nyúlsz? Ha úgy is válthatnál hajszínt, hogy nem kellene ismét befesteni a hajad? Lauren Bowker fejlesztette a London Fashion Weeken debütáló FIRE speciális hajfestéket, aminek a meghökkentő látványa már most megtekinthető.

Bowker hajfestékének a lényege, hogy a hajban található pigmentek a különböző környezeti változások – mint hideg, meleg – képesek megváltoztatni a festék anyagának kémiai kötéseit. Ezzel mintegy sikerült kiváltania azt a hatást, hogy a teljesen más hajszín jelenik meg a tincseken. A videóban tökéletesen szemléltették, ahogy a szelet kiváltó hajszárító vagy ventilátor meleg/hideg levegő hatására a haj bevörösödik, majd visszaváltozik sötét színre.

Ahhoz, hogy a termék forgalmazható legyen még jón néhány vizsgálaton át kell esnie, de az előzetes vizsgálatok a alapján a FIRE hajfesték használata nem okoz károsodás a fejbőrben és a hajban sem, tehát biztatóak az eredmények. Jöhet a színváltós hajfesték, te bevállalnád?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.