Kasszás Erzsi a csúcson!

Cikk szerzője: viride

Kasszás Erzsi

Szinte rejtély, miért akarják újabbnál-újabb reklámfilmekkel a tévéző és internetező közönséget az őrületbe kergetni. Talán egyes reklámszakemberek úgy gondolják, hogy mindegy csak minél több nézőből váltson ki valamilyen reakciót, és minél többen beszéljenek róla? Vagy egyszerűen csak itt tartunk, hogy itthon már nem vagyunk képesek egy normális reklámfilmet összehozni?

Fluimucil Ábel után nem kellet sokat várni, itt van a CBA éldolgozója, Kasszás Erzsi! Színvonalon aluli zene, semmit mondó szöveg és a képsorok is magukért beszélnek. Ha ezt szánt szándékkal csinálták ilyen gagyira, akkor valószínű sokáig kellene büntetni néhány embert non-stop Fluimucil reklámmal, természetesen eredeti hanggal. Kasszás Erzsi hamar bejárta a netet és ismét beindult a mémgyár, a mai napig készülnek a paródiák amikből szemezgettünk kicsit.

Íme Kasszás Erzsi!

Azért ne lepődjünk meg, ha betérve egy CBA-ba nem fog senki dalra fakadni, és Kasszás Erzsit sem érdemes keresni. A pénztárost alakító Balázs Andrea színésznő sem feltétlen járt rosszul a reklámmal, egy kis figyelmet kapott ő is. Remek alakításával részese lehet a mémgyár gépezetének sőt, még a Parlamentben is szóba hozták.

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.