Egyedi vászonkép készítés fotóból

Cikk szerzője: viride

vászonkép

A vászonképek napjaink egyik legnépszerűbb lakásdekorációs termékei,
melyekkel elérhető áron szinte bármilyen helyiség falfelülete feldobható. Összhangban a bútorok színeivel vagy a harmóniát megtörve mintegy kiemelve a kép témáját mutatós faldekoráció lehet otthon, munkahelyen, vagy akár közületi intézményekben is.

Vászonkép nyomtatás már 20 éve

Cégünk már két évtizede foglalkozik prémium minőségű fotókidolgozással és kapcsolódó szolgáltatásokkal, mint például a vászonkép készítés. Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk, hiszen célunk, hogy az elkészült vászonképek évek múlva is ugyanolyan élményt nyújtsanak mint új korukban.
A nyomatok élethű színeiért és tartósságukért professzionális gépparkunk felelős. A vászonképek vakrámára feszítve és anélkül is megrendelhetők, vállaljuk több részes képek elkészítését is. A vakrámával rendelt képekre elhelyezünk egy kis akasztót is, így azonnal felakasztható a helyére. Egyedi vászonkép készítés szolgáltatásunk a hozzánk továbbított fotóból bárki számára könnyedén, néhány perc alatt megrendelhető honlapunkon.

Vászonkép készítés ingyenes extrákkal

A magas minőség mellett ingyenes szolgáltatások is járnak minden rendeléshez. Amennyiben szükséges fotólaboros kollégáink korrigálják a beküldött képet, így a végeredmény nem lehet homályos, elszíneződött vagy például túl sötét. A vásznon megjelenő képet a feldolgozás során igény esetén ingyenesen szépia vagy fekete-fehér effekttel látjuk el. A vászonkép nyomtatás előtt minden esetben egyeztetünk veled, hogy a végeredménnyel a lehető legelégedettebb legyél.

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.