Kozmetikai csillámpor csillámtetoválás és smink készítéshez

Cikk szerzője: viride

Kozmetikai csillámpor

A csillámport (más néven glitter) körömdíszítésre és számtalan dekorációs célra használják, mint például üveg vagy gyertya díszítésére is. Az általános felhasználásra szánt csillámporok általában durvább szemcsékből állnak, összetételüket illetően gyakran fémtartalmúak, így ezeket nem ajánlott bőrre felvinni, nem alkalmasak testdíszítésre, sminkkészítésre.

Csillámpor csillámtetoválásokhoz

csillámtetoválásA csillámtetoválásokhoz ajánlott csillámpor egyrészt bőrbarát kell, hogy legyen, másrészt a szemcsék is lehetőleg minél kisebbek, hogy közelről is jól mutasson és ne domborodjon ki az elkészült testdekoráció. Formájukat tekintve a legelterjedtebb standard csillámporok 6 illetve 8 szögletűek. Egy jó minőségű ragasztóval víz és izzadságálló csillámtetoválás készíthető, mely akár hetekig is hordható. A bőrbarát csillámporral készült csillámtetoválás szinte bárhova felhelyezhető, karra, lábra, de akár arcra is. Utóbbi népszerű szilveszterkor és egyéb alkalmakkor, amikor egy kis csillogásra vágyunk.

Miért kozmetikai csillámpor?

A csillámtetoválásokhoz és smink kiegészítéshez ajánlott csillámporokat gyakran kozmetikai csillámpor elnevezéssel illetik, így is találkozhatunk vele. Ezek megfelelnek Az Úniós jogszabályoknak, anyaguk poliészter és kis mennyiségben sem tartalmazhatnak fémszármazékot. A fémmentes csillámpor például a körömdíszítésnél használatos csillámporokkal szemben a bőrrel érintkezve nem okozhat irritációt. Mivel a csillámtetoválás jelenleg is a gyerekek körében a legnépszerűbb, csillámpor vásárlás előtt bizonyosodjunk meg róla, hogy az előírásoknak megfelelő bőrbarát port választottuk. Ez vonatkozik a felhelyezéshez szükséges ragasztóra is.

A Csillámvarázs webáruházban kiváló ár-érték arányú bőrbarát kozmetikai csillámpor kapható többféle színben, 3g-os kiszerelésben. A kínálat az igényeknek megfelelően folyamatosan bővül, így holografikus és egyéb speciális csillámport is vásárolhatsz náluk. A honlapon hasznos információkat is olvashatsz a csillámtetoválás elkészítéséről, hogy minél tartósabb legyen, érdemes ellátogatni a honlapra.

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.