Azonnali hulladékprobléma-megoldás kis- és nagyvállalkozásoknak! 

Cikk szerzője: viride

Viszlát sok kuka, bye-bye magas szemétdíj!

Megunta a sok kuka és az abból kifolyó szemét látványát? Soha nincs rend, mert a doboz kupacok és fólia-gyűjtemények, egyéb itt-ott felgyülemlett hulladékok rontják a vállalkozása összképét?

Ha jó ez így, akkor maradjon! Ha inkább mindig rendet és tisztaságot szeretne, azonnali megoldásokkal érkezünk. A hulladéktömörítő gépeket azért fejlesztették, hogy megkönnyítsék a sok hulladék kezelését és jelentősen lecsökkentsék a hulladékok okozta problémákat és költségeket. Bizonytalan a vásárlással kapcsolatban? Béreljen problémamentes hulladékkezelést!

Mit adnak az LSM hulladéktömörítő és bálázógépek vállalkozásának?

Kényelmesebb az eszköz bérbevétel: azonnali megoldás a hulladékproblémákra, magas kockázat és jelentős anyagi beruházás nélkül! Ne várjon, amíg összegyűlik az anyagi keret az eszköz-vásárláshoz, mert közben százezreket pazarol el havonta a jelenlegi problémás hulladékkezeléssel! Sokszor a hulladékprés és/vagy bálázó gép bérleti díját a szemétszállítási költségek csökkentéséből és/vagy az értékesített újrahasznosítható hulladékok bevételéből teljes mértékben tudják fedezni! Az ügyes vállalkozásoknál sok plusz költség-forint megmarad és profitot is termelnek!

Hogyan kell ezt kivitelezni? Az Önök vállalkozásánál lehetséges-e? Kérje díjmentes konzultációnkat!

Mi történik a konzultáción? A helyszíni látogatás során feltérképezzük a hulladék típusokat, a mennyiségeket, összeírjuk a költségeket és problémákat. Kiemelten odafigyelünk arra, hogy Önök mit szeretnének, mely problémákat szeretnék megszüntetni, mik a fontossági sorrendek. A konzultációt követően készítünk egy írásos javaslatot komplett hulladékkezelési stratégiával, a hulladékok optimális kezeléséhez szükséges eszközök bemutatásával, bérleti díjakkal, kapcsolódó kalkulációval, hulladék-átvételi partnerek ajánlásával, várható bevételekre az eladott újrahasznosítható hulladékokból.

A bérleti konstrukcióink rugalmasak. Többféle bérleti időszak választható, a bérleti időtartam alatt is módosítható, az eszköz csere is megoldható, hogyha a hulladékok mennyiségében, típusában változás következik be.

További információ a bálázógépekről és felhasználási lehetőségeikről, illetve konzultáció kérés itt: LSM bálázógép bérleti konstrukcióban is!

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.