Tacskóbénulás, avagy a kutya hátsó láb bénulásának kezelése

Cikk szerzője: viride

tacskóbénulás - Bondi

A tacskóbénulás a kutya hátulsó testfél bénulását jelenti, a betegség oka a hátsó csigolyák porckorongsérve. Az elnevezés abból ered, hogy leggyakrabban a tacskókat érinti, de rajtuk kívül kívül még más kisebb testű kutyáknál is előfordul.

Ha tacskóbénulásban szenvedő kedvencünket időben szakemberhez visszük, még jó eséllyel elkerülhető a műtét. Ha azonban a porkorongsérv a gerincvelő nagyobb részében már elhalást váltott ki, minél később kérünk segítséget, annál rosszabbak lesznek a kutya gyógyulási esélyei.

Tacskóbénulás kezelése természetesen

A kutya porckorongsérv, illetve tacskóbénulás nem csak hagyományos állatorvosi beavatkozásokkal és állatgyógyszerekkel kezelhető hatékonyan. Léteznek olyan természetes alapú állatgyógyászati szerek, melyek jótékony hatásai bizonyítottak, és számos mozgásszervi probléma – így például a tacskóbénulás – esetén sikeresen alkalmazták kiegészítő vagy terápiás kezelésre. Ilyenek például az Energyvet termékei, melyek egyre ismertebbek az állatorvosok és gazdik körében. Növekvő népszerűségét annak köszönheti, hogy több betegség és tünet kezelésére sikeresen alkalmazták hagyományos gyógyszerek mellet és helyett is, mindenféle mellékhatások nélkül.

A szerek hatása remekül bemutatásra került Bondi tacsi tacskóbénulás esetében, ahol a porckorongsérvet rövid idő alatt sikerült meggyógyítani. Ha kedvencünk ilyen jellegű problémával küzd, érdemes ellátogatni az oldalra, ahol a kezelés előtt és után készült videók önmagukért beszélnek.
Szinte hihetetlen, hogy a tacskóbénulásban szenvedő kutyus mozgása egy 13 napos kúra után mennyit javult, és mindezt mellékhatásoktól mentes, természetes alapú állatgyógyászati szerekkel érték el.

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.