Bemutatkozik a Meta Pay és a metaverzum digitális pénztárcája

Cikk szerzője: viride

A közösségi médiaóriás vezetője bejegyzést tett közzé, melyben leírtja, hogy a platform még egy lépéssel közelebb kerül az általa megálmodott metaverzumhoz.

“Ma megtesszük az első lépést azzal, hogy a Facebook Payt Meta Payre változtatjuk. Ugyanolyan egyszerű módja marad a vásárlásnak, a pénzküldésnek és az adományozásnak a számodra fontos ügyekre a Facebookon, az Instagramon, a WhatsAppon, a Messengeren és bárhol máshol, ahol a Facebook Payt használhatod. De a jelenlegi funkciókon túl valami újdonságon is dolgozunk: egy olyan pénztárcán a metaversenynek, amellyel biztonságosan kezelheted a személyazonosságodat, a tulajdonodat és azt, hogy hogyan fizetsz.

A jövőben mindenféle digitális tárgyat létrehozhatsz vagy megvásárolhatsz majd – digitális ruhákat, művészeti alkotásokat, videókat, zenéket, élményeket, virtuális eseményeket és még sok mást. A tulajdonjog igazolása fontos lesz, különösen akkor, ha ezek közül a tárgyak közül néhányat magával akar vinni a különböző szolgáltatások között.

metvaerzum

Ideális esetben bármelyik metaverz-élménybe be kell tudnia jelentkezni, és minden, amit megvásárolt, ott lesz. Hosszú még az út odáig, de ez a fajta átjárhatóság sokkal jobb élményeket fog nyújtani az embereknek és nagyobb lehetőségeket az alkotóknak. Vagyis minél több helyen tudod könnyedén használni a digitális termékeidet, annál nagyobb értéket képviselnek majd, ami nagyobb piacot teremt az alkotók számára. Minél könnyebben lehet tranzakciókat lebonyolítani, annál nagyobb lehetőség nyílik az alkotók számára is. Alig várjuk, hogy ezt kiépítsük.”

forrás: https://www.facebook.com/4/posts/pfbid021Q1ZMJFWcXBvPcaqpLWgp3x5HTMD3vyVNbPB17BcuX6n1UmAKh7Kyv6dUb6oKP7Nl/?d=n

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre, szólj hozzá a cikkhez!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.